duminică, 24 iunie 2012

Favoritele lunii iunie 2012

Bună!,deşi ştiu că este un pic cam devreme(24.06) am decis că e timpul pentru un mic "favoritele lunii": Sper ca nu va suparati din cauza fundalului sau din cauza faptului ca desi vreau sa fac o postare ordonata,ea se aranjeaza singura.OH,da si nu mai scriu cu diacritice fiindca ma grabesc :) si imi e mai greu cu literele. Bun,am facut poze tot la repezeala ,asa ca unele produse nu se regasesc in poza de grup,iar altele cam nu au ce cauta in pozele individuale pentru o anumita categorie.Sa'i dam drumul:->>prima categorie : CORP(si chiar daca unele produse,poate nu vor fi in poza alaturata,voi spune tot ce face parte din respectiva categorie.) -unt de corp de la FENNEL cu flori de cires;crema de maini de la PRESTIGE ;ulei de ricin;crema dupa depilare SILK ,de la REGAL,demachianat garnier cu trandafiri.->>Categoria nr 2:PAR: -mini-gama GOGO de la Kallos;un spray protectiv tot de la Kallos si inca un produs de par,de la Schwarzkopf,Gliss ultimate repair. Categoria nr 3->>UNGHII: Produlele din imagine sunt:vata medicinala frotto;acetona cu capsuni;lac de unghii Gabrini Elegant-300;intaritor de unghii Catherine Arley;oja crackle albastra D FAVOR;oja nr 777 Leydi si numerele 34 si 125 de la Golden Rose Paris. Categoria cu nr 4->>FATA:lotiune tonica forest PHARMACY;gel anti-acneic intensiv forest PHARMACY;crema de fata cu lapte de capra si masline(Lady's).Categoria nr 5 revine produselor BAZA DE MACHIAJ -fond de ten calming effects-AVON,pudra(translucent) si corector(light)de la color trend;bronzer CANTARE nr 10,blush radiance cosmetics;gel contur ochi;Q05 de la Isabelle Dupont si un arcuitor de gene care nu face parte din baza de machiaj,dar...a aparut in poza. Categoriile 5 si 6 BUZE SI OCHI -balsam de buze Nivea cu capsuni,balsam de buze color trend cu banane;ruj in nuantele country rose si sparkling blush Avon,190 PIN UP DE LA RIMMEL LONDON, si un glos al carui scris s-a sters. - un albastru de la ADA,un albastru waterproof de la AIREMAIN,un tus mov cu sclipici Catherine Arley,un rimel ACCELERATOR de la RIMMEL LONDON. Ultima categorie,7:PARFUM CURAGE HOME,STREET RACING. Sper ca v-a placut,pup:*.Btw:nu incerc sa ma laud sau sa fac reclama la vreo firma.

2 comentarii:

  1. Am utilizat si eu vata medicinala FROTTO comercializata de LIDL. Cred ca este cea mai buna calitate dintre toate tipurile de vata existente.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din punctul meu de vedere,e mai moale chiar si decat cea de la farmacii,sunt deacord cu tine ca e de calitate buna,plus ca e ieftina si vine intr-o cantitate mare.multumesc pt impartasirea ideilor si te astept si la favoritele lunii iulie.

    RăspundețiȘtergere